Thuis

OWO INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8

OWO INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

INTERNATIONAAL HANDEL DRIJVEND CO. VAN OWO, LTD

Werd Changzhouowo internationaal handel drijvend Co., Ltd opgericht door drie fabrikanten in 2017, onze hoofdproducten: Gelijkstroom-motorbestuurders en controlemechanismen, brushless gelijkstroom-waterpompen, industriële elektroproducten en automobieldelen & toebehoren. 

60% van onze producten worden geproduceerd door onze productie-Georiënteerde stichters, zijn onze producten stabiele en betrouwbare prestaties met krachtige technische ondersteuning, zodat kunnen wij uitvoerige productoplossingen aan onze cliënten met concurrerende ontwikkeling ability.we aanbieden zijn gespecialiseerde en ervaren inindustrial elektroproducten, hebben wij onze eigen buitengewone kerntechnologie en rijpe productregel, zelfs hebben wij onze eigen OEM het controleren microchip. zoals het grootste deel van OWO zijn de producten direct gekomen uit de fabrikanten (onze stichters), zijn onze producten concurrerendere tarifering, krachtigere ontwikkelende capaciteit, snellere reactie en de professionele dienst.

  

  

  

 

 

Het doel van OWO integreert de voordeelmiddelen van de fabrikanten voor verenigd marketing beheer overzee en aanbiedend hebben professionele service.we 6 functionele afdelingen met inbegrip van internationale commerciële afdeling, techniekafdeling, kopende afdeling, kwaliteitscontroleafdeling, logistiekafdeling en financieren afdeling, zodat wij volledig beheersysteem en betrouwbare producten hebben om onze cliënten tevredener te maken, meer dan verwacht.


Het voordeel van OWO:

 

krachtige R&D-capaciteit, talentenbeheer, verrichtingsbeheer, leveringsketen beheer, marketing ontwikkeling.


krachtige R&D-capaciteit:
wij hebben 8 professioneel-klasseningenieurs 2 elektronische harwareingenieurs, 2 elektronische softwareingenieurs omvatten, zijn 2 elektroingenieur en de 2 producteningenieur onze krachtige techincal support.we aanbiedend brede waaier industriële elektronische productenontwikkeling.

 

Talentenbeheer:

Absorbeer de talenten, waardeer de talenten, verbeter de talenten is ons belangrijkste doel aan ons talentenbeheer, stellen wij gediversifieerde talentenbehoeften bij hun verschillende ontwikkelende periodes tevreden. Wij verstrekken brede ontwikkelingsruimte en platform voor onze teamleden


Verrichtingsbeheer

 

Organisatiebeheer:

Vlakke organisatiestructuur en bedrijfseenheidsstructuur, hoog rendement ten voordele van klanten.

 

Productiekwaliteitsbewaking:

ISO-kwaliteitsbeheersysteem. Met strikte interne kwaliteitscontrole, zorgen wij ervoor dat de productkwaliteit voldoet of aan de internationale norm en ver voorbij onze concurrenten overschrijdt. Op deze wijze, creëren wij concurrentievoordelen voor onze klanten.

 

De wijze van de vleklevering:

het grootste deel van onze producten zijn beschikbaar bij voorraad, 2000 vierkante meterspakhuis om overal verkrijgbare levering van snel bewegende producten te verzekeren. En hoog rendementlogistiek om klanten te helpen levertijd verkorten en de kans met beide handen aangrijpen

 

Leveringsketen Beheer:

Professioneel leveringsketen systeem:

rijke ervaring in leverancierscontrole en evaluatie. praktische ervaring in leverancierscontrole, de sterke capaciteit van de de dwars-industrieintegratie. Die de gediversifieerde eisen van klanten ontmoeten, en klanten voorzien van een brede waaier van industrieproducten solutions.and verstrekken de hard-aan-Zoekenproducten op de meest geavanceerde en verfijnde technologie worden gebaseerd.

 

Overvloedige productcategorieën:

Stok aan verticale integratie en de horizontale reeks van het integratieproduct.

Sterke technische ondersteuning: Wij investeren in groot aantal R&D-fondsen voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Met de sterke capaciteit van het omkeringsontwerp en technische vereisten goed boven andere concurrenten, hebben wij geleidelijk aan sterke technische ondersteuning van onze fabrikanten (onze stichters) opgebouwd.

 

Marketing Capaciteit:

Globale marketing capaciteit: Onze leden van het verkoopteam zijn ervaren in productenkennis en de transactieverrichting, elk van onze teamleden is professioneel en plichtsgetrouw bij hun positie.

Markt het voorspellen capaciteit: Leid klanteneisen en bied kansen voor klanten om marktaandeel te winnen.

 

Internationale OWO: Aanbiedend wat optimaliseerde

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : OWO

Aantal werknemers : 20~80

Jaarlijkse omzet : 5000000-6000000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

INTERNATIONALE OWO is een VC gemeenschappelijke ondernemingsbedrijf door drie vervaardigen-typeondernemingen in 2017.we heeft volledig beheersysteem en rijpe productielijn met meer dan 8 jaar ervarings. INTERNATIONALE OWO focued op integratie van middelen, gecentraliseerde marketing bevordering en de professionele bedrijfseconomie, maakt de cliënt betrouwbare producten en de efficiënte ervaring van de kwaliteitsdienst krijgen.

 

OWO: Aanbiedend wat optimaliseerde

 

 

Voortaan, zult u onze getaxeerde cliënt in onze histroy boom zijn

 

bedrijfsdiensten

Onderzoek & Ontwikkeling:

De ingenieurs en de technici van OWO zijn ervaren in het ontwikkelen van industriële elektronische producten, zoals brushless gelijkstroom-motorbestuurders en controlemechanismen, stepper motorbestuurders en controlemechanismen, brushless gelijkstroom-motorproducten, speciale industriële voeding, automobiele elektronische producten en andere automatische controleoplossingen.

 

 
Kwaliteitsborging

OWO heeft een kwaliteitsbeheersysteem gevestigd dat aan de vereisten van ISO 9001 volgzaam is.

elke gedrukte kringsraad zal vóór assemblage of levering worden getest.

Klantenoplossingen

Onze klanten zijn OEMs die opwindende vereisten hebben die innovatieve en geavanceerde oplossingen eisen.

wij bieden de volledige automatische oplossing van het machineontwerp, controlerend systeemoplossing, hardware en softwareontwerp aan.

 

 

Bedrijfteam

wij hebben 8 professioneel-klasseningenieurs 2 elektronische harwareingenieurs, 2 elektronische softwareingenieurs, 2 elektroingenieur en 2 producteningenieur die als onze krachtige techincal support.we omvatten brede waaier industriële elektronische productenontwikkeling aanbieden.

 

wij hebben 6 functionele afdelingen met inbegrip van internationale commerciële afdeling, techniekafdeling, kopende afdeling, kwaliteitscontroleafdeling, logistiekafdeling en financieren afdeling, zodat wij volledig beheersysteem en betrouwbare producten hebben om onze cliënten tevredener te maken, meer dan verwacht.

 

Contact

Adres: De weg van No.8tianshan, Changzhou-stad, Jiangsu, China

Factory Adres:De weg van No.28shunyuan, Changzhou-stads, van Jiangsu, van China & van No.1199 Yunpin weg, Jiading-district, Shanghai, China